♥ King and Queen :

Thursday, June 30, 2011

Transformer 3 : Dark Of The Moon, Masih Yg Terbaik !

Kelakarr Lagi !
^_^

Salam Ukhwah & Salam Khamis ...

Mata mengantuks amat sangat tak cukup tidur! Rasa nak ZzZzZz jea kat sini disamping air-cond yg sememangnya ajak bergadoo =.='! Beku weyy! Semalam sangat panas hati sebab ticket yg kita org dapat tu seating paling bawah sekali. Huh .. dah lah period pain lagi lah bertambah nak meroyan jea rasa! Tapi tak apa T3 punya pasal mak relaaa ~

Kenapa rela?? Sebab puas hati dapat tengok My JOSH DUHAMEL depan-depan siap terkeluar tersembol terjojol lagi ;D dalam erti kata lain 3D laa .. ekekeke! Lobang hidung pojaan hati pon dapat ku tatap dengan penuh menggeletis yaww! Mr.Bie ala-ala bengang okey, kesahh ? ;)) Terdongak-dongak pon aku still mampu bertahanm walaupun sebenarnya dah macam org tunggu taik bintang jatuh dikala itu! Macam biasa kecomelan  mata Si BUMBLE BEE sentiasa buat aku sengih sampai lobang telinga. Sedih Bee dah depan mata taw, dia siap jenguk kepala dia keluar dari screen lagi .. tapi still tak dapat ku rangkul mukanya yang besarr gedegang tuu.. haishhh ilusi bethol layan 3D neh.. 


Mata Kauuu!! Grrrr .. nak kunyah jea rasa!

Sam & Bumble Bee yg 2kali buat aku nanges!

Seperti yang disedia maklum semua orang tau yg Minah 'shemale' (suka hati kau jea mok)  
Cek kak Megan Fox kita tak beraksi untuk T3 2011 nie
kan? Kenapa? Pegi search kat Abang Google ;))

Digantikan oleh minah bibir terjuih nie plak ;p
Rosie Huntington-Whiteley!
Mula-mula start muntut dia tersembol dulu!
Si Atot kemain merenyam huh~

***************

Megan Fox tak ada pon sokay laa sebab Si jejaka pojaan hati limpa jantung hempedu ku itu
tetap maintain beraksi .. Taraaa William Lennox a.k.a JOSH DUHAMEL !!!! 

Kau memang bikin aku cair la derrr!!

Aishhh.. bila nak date ngan kau nie ^_^

Lagiii???!! Heheheh.. okay2 nie last ;p
Lappp youuu~

Dan.....
Mr. Optimus Prime The Super Hero !!! 

-The End- 

P/S: SCC nak bagi bintang boley ? 80 BINTANG okay ? ^_^

2 comments:

syafiqakarim said...

grrrr.. bila nak tgk ni..
org dah ajak2.siap nak banje.
tp tade masaaaa la ;'( huhu
jles2..best tak? mesti la . ;p

ZIPPO MILLER said...

Zippo kalo tempat duduk bwh sekali alamtnye mmg x nak tgk langsung...sebb nanti kurang menikmati cerite tu kih kih kih..

80bintang?