♥ King and Queen :

Friday, June 24, 2011

Malas Join Segmen BA dan seangkatan dengan nya!


Salam Ukhwah ...

MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS
MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS.MALAS

Waaa.. banyak jugak la Segmen BA yang terlepas! Iskhh .. siyes minggu nie banyak keje ;'( Geram jea tengok bloggers join segmen otai-otai tu huh.. Selalu MTT akan ajak SCC bila ada Segmen best! Mesti MTT pon dah menyampah nak ajak kan.. Sebab nampak aku macam malas kott??!! Tak laa.. mana ada malas! Cuma minggu nie banyak juga lah paper work utk disiapkan demi tugasan di hari minggu nanti! Maaf yea.. Next week SCC join habis-habisannnn ~ 


p/s : balik karang keramat - kepong - ampang ! Huuu.. berkamponggg, penat =.=' !

2 comments:

BeloG MTT said...

Takpe..nanti mood dah oke rajin lah diri tuh.. =.=

TheMuks [SCC] said...

Haha! betul2.. ;))