♥ King and Queen :

Friday, June 24, 2011

Trend Muda Mudi : Sana Tunang, Situ Kahwin, Sini ??

Salam Ukhwah dan Salam Jumaat ...

Malam tadi jerebu dah macam kabus tebal. Bangun pagi mendung sajaa sampai la nie. Alhamdulillah.. Jumaat yang indah ^_^ ! Selalunya aku suka gila bila Jumaat kan. Tapi minggu nie plak rasa macam tak berapa nak best! Friday Mood aku dah kelaut ~,~ ! Sebab asyik dok pikir utk hari Ahad nie! Hishh .. bertugas dihari minggu?? Grrrrr ~

Pejam celik esok dah sampai harinya cousin aku punya engagement day! Wahh .. Bulan 5 tahun lepas kakak aku dah sudah. Tunggu masa nak nikah puleks. Uuuu..bestnya! (Gataii ;D) Laa nie cousin aku pulak yang tunang. Tahun depan time dia kawen sapa punya giliran pulak yea?? Jeng Jeng Jeng!! Sana sini dah planing mendirikan masjid kan. Trend kawen muda kata kauuu ; ) Aku bila ekk .. Alahaiiii ~

Punyalah gementar gemuruh diselangi guruh berdentum dentam sebab tengok kawan-kawan & sedara-mara syiokk mendirikan masjid.. Ecehhh! aku suka kawen muda ;)) Sapa tak suka? Tu lantak korang lah kan ^_^! Kenapa SCC suka selain daripada dah gataii ?? ;D haha! Tak lah sebab aku nak anak-anak aku membesar dengan jayanya disamping tu aku pon tak berapa nak tua la kott time tu.. Kalau ada rezeki laa! Kalau boleh aku x mau laa ada anak lambat. Nanti aku dah kerepot tett tott, dah letih nak urus itu ini. Diulangi..kalau ada rezeki yeaa. itu definisi aku sendiri. Korang tak tau la puleks kann ; ) Haippp... aku geram and sayuu je bila tengok ibu-ibu muda dok dokong anak dorang tuuu ~,~ ! Comelll tahu! Anak tu kan pengikatt.. selagi dinamakan wanita yang normal nie haa.. sure la akan ada sifat keibuan time2 umur dah masuk 22tahun dan ke atas kann .. Cepat sangat ke rasa nie?? maybe sebab aku bukan student kott ;p Pasaii tu la perut nie dah gatai nak rasa ngandung anak sendiri yang halal suci dan murni .. buah cintaaa katanyaaa ... Ewahhh!! (Gediss la kau mok ;p)


p/s : Nak kembarrr ... Ngeeee ;)) !

2 comments:

MARIA LIZA said...

biarlah muda2 kawin..senang nanti bila dah berumur anak2 pun dah besar

TheMuks [SCC] said...

setuju !! sebab tu lah SCC sukee .. bukan sbb gataii ;p