♥ King and Queen :

Tuesday, June 14, 2011

Ben Ashaari Kata SCC Bodoh !

Salam Ukhwah...

Tuesday blues kata ko ... sungguh ke laut mood hari nie. Memang plan hari tanpa entri patutnya. So, senaman mata dengan BW aje lah yea. Seronok baca entri MARYA HANA tentang kesah follower beliau yg sangat mengagumi beliau. Nak-nak bila Marya yg femes masuk majalah (congrats marya!) tu follow blog beliau. 
Seronok kan bila idola kita pon sudi ikut perkembangan kita. Ikhlas tak ikhlas tu belakang cerita lah yea!
*SCC senantiasa ikhlas taw! = )

Dah penat BW aku sure lah akan check shout box kan. Terkejuitt berok jap bila terbaca chat hamba Allah s.w.t yang dah confirm lah PALSU ! Bahahahaaaaa ;DD Lama-lama aku tergelak sendiri gamaknya! 
Sebab semalam baru terbaca entri peminat Marya Hana tu. Dia kata dia siap double check lagi betoi ka Marya yg chat kat shout box dia tu. Sebab setakat shout box tu siapa siapa pun boleh c/p link org then  tepek kat SB tu lepas tu taip nama orang tu dannn ... comment laa hape pong ~,~ !



 Tup tup aku puleks yg terkena?? Iskhh .. nie mesti keje kawan-kawan yang bengang sebab aku asyik dok cerita pasal dunia blogger jea.. Hahahahaaa! Nyamar la jadi Jessica Alba ke, Josh Duhamel ke, ini tak .. berani-berani nak nyamar jadi Ben10?? Biadap yea kamoo haippp!! Siap cakap aku BODOH lagi tu .. Wahahahaaa! Tonggong ^_^!

Sambil tu jom tambah kawan ; )


ini lah dia MARYA HANA yg dimaksudkan : )
Klik gambar then follow beliau okay, tak rugi blog dia best !


ini pulak peminat cek Marya Hana kita yea.
Klik gambar and follow juga okay : )

- Salam Silaturahim buat semua blogger -

12 comments:

Belog MTT said...

Bijak sangat pentipu tuh.. HAHA :D

Adzriel @ Liza AB said...

amboi... sedap2 je org tu kata bo***.

Mrs.Yie said...

adik try tengok id dia kat shoutbox tu..senang je nak tahu sape..

Alya Esprézzo said...

hahahahhaa..haih mcm2 lah, ada aje yg tak puas hati..

Jahidih Saili said...

bagusnye org tu..mg dia jd insan bertaqwa..amiiinn..:)

Isteri Encek Bard said...

sengal tol lah penyamar tu.. bahasa pun kasar

Ly_Tulip said...

cara penulisan die x sama pon cm Mr. Ben tu..hihihi

* Zaleta * said...

tapi nape klik kat nama die kuar link abg ben....? memang dia saje guna link abg ben ke..?

TheMuks [SCC] said...

Okay sekarang betol2 punya sakit hati! bukan sebab si anon yg nyamar tu jea tapi sebab blog SCC mcm kena hacked! Arghhhhhh!!! Apa punya mental nie!!!

::fadxieza:: said...

busuk ati la org tu..

AfiekJibril said...

perasan psl benda ni dr blog abg ben...mmg sengal gila org ni eh...kalo awk tak kena, abg ben pon kena fitnah sekali...sabo jelah...

NuSaNa NoSa 91 said...

mcm2 la perangai manusia zmn skrg.. =.="