♥ King and Queen :

Monday, June 13, 2011

Belog MTT : Chaiyokk.. Chaiyokk !!


Klik Sini dan support MTT ! 

Salam Ukhwah Bloggers ...

Iskhh .. SCC pulak yg geram lebih yea?! Tapi memang geram la kalau segala keringat kita hilang begitu sahaja =.=' ! Macam apa yg jadi kat belog MTT kita. Nak upload pic kenangan punya pasal tetiba blogspot bagi hadiah nie :


Kejamnyaa .. mesti ramai diantara bloggers dah kena kan? Alaaa.. meh la kongsi tips  nak elak perkara mcm nie berlaku? Takut juga kalau jadi -___- ! MTT harap bersabar yea.. jangan give up utk blogging taw! 
Chaiyokk .. Chaiyokkk !!! 


p/s : sedih laa sebab post-post MTT dah hilang ='( beliau banyak support SCC jugak! 

1 comment:

Amy Syaquena said...

betul kesian kat MTT , dia baru lagi minta bantuan amy hari nie jadi macam nie lak.sebelum nie blog amy pun pernah kena jugak tapi ada rakan blogger yang tolong.sekarang amy ngah usaha mencari rakan blogger tue...

p/s:salam kenal.ada masa jemput singgah ke SR ye