♥ King and Queen :

Tuesday, June 14, 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

Jom join segmen BA lagi .. Sini !


Salam Ukhwah..

Marah marah pon still sempat jugak join segmen BA ;)) 
Chillex jela kan .. hokeh jom skodeng 5 Blog pilihan hati SCC : 

1. Belog MTT 

2. Ynaa OH Ynaa

3. Enna-Banana

4. Jejariruncing

5. Marya Hana

AMARAN : Sila klik pada gambar dan FOLLOW mereka >,< !


Kenapa mereka dipilih sebagai pujaan hati ku??
Sebab mereka gadis-gadis blogger yang best! Sentiasa padat dengan entri 
yang sedap mata menatap dan selalu jadi sumber inspirasi Qu.. yeahhh ;)) 

14 comments:

Belog MTT said...

Terima kasih themurks.. <3 :")
Meleleh air hidung dah ni..

Chillax k?Peduli kan orang orang itu..HEHE :)

TheMuks [SCC] said...

MTT : wlcm babe ;))


*Abg Ben tak tersenarai yea.. sebab dia bukan blog pilihan hati lg dah .. blog dia je dah smpai tahap 'pengarang jantung' cehhh ;DD

Miss Ran said...

oh ini belog dipromot by bro ben dlu

erk takde blog sy pon hahaha

kalau ley buangla word verify ni

TheMuks [SCC] said...

huhu .. tengs ingatkan sbb mmg nak buang pon tapi asyik lupe jea ;))

SoLy SoLicious said...

Datang berkunjung dari segmen abg ben... ^^

Nice blog :)

nazirulhazwan~ said...

marya!!!i like marya:DD

GaRy™ said...

dtg dari blog BA... gary follow cne yer~

solomolo said...

singgah sebab nak tahu 5 blog yang menjadi pilihan hati...

fyna said...

fyna singgah dari segmen abg ben...





jom singgah n follow belog fyna..
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

singgah sini pulak...
jenguk blog pilihan kat sini... hee~

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah sini ..=)

nk tgk blog pilihan awak ..=)

Golden Rose said...

singgah utk tau blog pilihan hati anda...

Zue Zoey said...

Singgah utk tgk 5 blog pilihan hati kamu ^^

Ninie Dora said...

ninie singgah sini..

entry trbaru ninie

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

meh lee singgah :)