♥ King and Queen :

Thursday, June 23, 2011

Islam Hanya Pada I/C ?? Errr ...

Salam Ukhwah ...

Hari nie rasa macam lambat sangat masa nak berjalan-jalan ek? Maybe masa tu penat kott?! Tak ada mood pon yerr jugeks =.=' ! Tau tak perkara paling SCC tak suka bila salah paham antara sahabat nie! Nak nak salah paham tu timbul melalu FB ?? Aishh ... (lari tajuk jap ;p)

Balik pada tajuk! Sebelum tu nak cakap awal-awal laa. Aku pon bukan lerr manusia yang sempurna @ alim ulamak kan kan. Cuma nak share apa yang kadang-kadang buat aku seramm je bila ter-view ;p Hehehe! Tadi sumpah bosan yg teramat, minggu nie semua staff bersenang lenang sebab ahad nie semua kena bertugas kat Kem Sg. Buloh =.='! Herkkk! So, aku gunakan masa yang ada dengan.... fbooking dan blog walking hekhek! Tengah sedap jadi 'stalker' (gilee terokk ;D bukan selalu) tetiba ter-view profile sahabat lamaa! Wahh.. banyak perubahan dia sekarang, tapi aku tetap adore dengan suara dia time dia join tilawah dulu.. superB!! Stalk plak pic dia sebab rinduuu huuuu ^_^ ! Lalalaaaa.. tetiba herkkk ??? Adoiii .. apa sudah jadi kakak?? Dia sedang berjimba sambil menegukk tettttt ... (selisih malaikat 44) Huuu .. aku takott! Cepatnya berubah ;'( Haippp.. aku tak cakap aku baikk, cuma aku sedih laa sebab dulu time kat K** K***** N***** aku kagum weyh dengan dia siyess ! Hurmm.. ada plak sedara mara dia ngomen tapi dia jawab .. Uhhh, pedih hulu hati kejapp.. "Alah, chillex la...islam hanya pada i/c zaman sekarang nie .." Auwww!! (tiru Nora Elena lettew ;p)   Yaa.. anda sangat berani mengeluarkan kenyataan tersebut.. berbangga lah anda yaa (+_+)

p/s : nak download lagu Raihan - Demi Masa jap .. hekhek ^_^ !

4 comments:

MARIA LIZA said...

manusia memang cepat berubah hati walaupun dulu dia adalah sebaik2 umat...

Eila Hanafiah said...

sebab tue..jangan kita kalo tgk orang tue keji ( KITA2..hihi )..jgn di caci...buat dunno je lebih baik...dari mencaci...manusia blh berubah bila2 masa je kalo hendak dibalik hatinya..KARMA

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

TheMuks [SCC] said...

Maria Liza : Yupp.. terlalu mudah utk berubah .. diri sendiri yg kena corak .. SCC pun banyak kekurangan nyaa ..

Elia : uikss.. siapa yg caci ekk??

Andrik : wahh..tq tq tq! I've been following you bro ;))