♥ King and Queen :

Thursday, June 23, 2011

Blog : Ini Yang Terakhir !

Salam Ukhwah ... 

Okay perut sebu lepas balun nasi lemak kerang + neskepe 'o' panas ! Korang dah melantak ke??


Memandangkan semalam wordless wednesday, entri pon bisu la kan? So,hari nie aku boleh pot pet banyak-banyak! Yess ;) Yaa, aku tahu aku meroyan dok tukar-tukar header dan latar belakang blog kan? (ayat kauu!) bosan la nak kekal dengan tema yang 1 sampai blogspot meninggal. Lain lah kalau aku dah berjaya tempah background yang paling kebaboom macam BA , MTT dan senagkatan dengan nya kan? 

So, sementara masih ada keringat neh aku tukar la suka suki hati supaya aku tak bosan dan pembaca pon tak meluat. Wahh! Macam ramai penyinggah plak kau kan ;D Bolehh bah kalau kauuu ! Perasan kejap tak salah daripada perasan porebaa weyy ^_^ ! Kekekek.. Lihat, blog kud0s aku dah jadi PAPAN HITAM Cikgu Rani puleks ;D Semalam dah macam Lumut aku tengok. Entah apa jadah punya meroyan pegi pilih warna HIJAU yang sememangnya bukan keinginan heh .. 

Rasanya mungkin hitam jea la kott? Lebih kemas dan tak sakit mata. Yaayy! belogg juga sudah ringan sebab dah buang sampah sarap yang ada kekekek ^_^ ! Alaa.. jangan la cakap tak suka yea ;( Hitam itu menawan auww! Tapi ada gak la selit-selit pinky wonky tu kann ; ) Header masih mengekalkan header yang sama atas dasar ingin menghargai kesudian BA menjadikan header SCC sebagai pilihan nya dulu .. hehehee! Sebenarnya reason aku pilih hitam nie inspirasi dari blog SI KERANK Mell Aziz tu :



Belog dia cool ! Tapi belog dia tak ada laa hitam macam papan hitam aku plak. Cuma aku suka tengok kekemasan dia berblog : ) Pegi klik dan follow mellow beliau yea! Cuma bagitau awal-awal laa. Mell Aziz nie 'open' gegiles punya open. Penulisan dia jenis cakap lepas tara mau selindung-selindung punya haa ;D So, sesapa yang agak-agak tak boleh terima tu sila jangan singgah nanti bikin Mell Aziz marah sajaa! SCC tak kesah sebab tu hak masing-masing laa .. hehehee! Dia sangat suka pot pet and aku sukaa baca entri dia sebab entri dia tak banyak mencapap. Best ! 


2 comments:

BeloG MTT said...

Dah terjah dan follow :)

TheMuks [SCC] said...

Hehe.. tenkiu MTT ;)