♥ King and Queen :

Wednesday, June 8, 2011

Segmen MTT : Dia Selalu Support Blogger Baru !

Salam Ukhwah ...

SCC join segmen lagi >,< 
Segmen apa? Segmen khas buat Ben Ashaari (BA) 
dari Belog MTT : ) 

Nak join ? Kacang tanah je korang klik SINI 
lepas tu follow arahan tersebut okeh ^_^
*sebelum tu wajib Follow owner belogg MTT tu dulu yea, ini paksaan dari SCC :D

________________________________________________________________________

Okeh.. SCC dah vote dan ini buktinya ; ) 
Chaiyokk Chaiyokk BA !!! 

Siapa tak kenal BA maka dia dia adalah blogger yang hanya berblogging dengan sebelah mata jea. 
Haippp ... itu gurauan ;D tipulah siapa tak kenal beliau kan ?? Beliau selalu sangat support blogger baru tau. Tak jemu bagi tips yang bernas cuma terserah pada bloggers je nak terima ke tak. Beliau juga sangat la sempoi dalam dunia blogging. Disebabkan itu jugak la ramai bloggers baru yang jadikan beliau sebagai idol & sifu an an an an : ) termasuk SCC hehe! Kalau korang teliti betul-betul setiap entri dan segmen dia, dia nie memang kelakar orangnya (tapi tak ada lah tahap maharaja lawak tu ye!) Kiranya jadi 'bernafsu' laa tiap kali layan entri beliau tu. Sukee sukee dan sukee ^_^ 

Kena kondem dengan mereka yang tak bertauliah pon Ba tetap pekak kan telinga dan cool jea okeh! Kalau nak senaraikan memang banyak la perkara yang membuatkan ramai bloggers tegar kat luar tu nak jadi sehebakk BA (daku jugee ;D tapi terpaksa dikuburkan sebab tak berapa nak tegar) So, korang apa lagi jangan lupa VOTE BA kat SINI  okeh!! 



P/S :  MTT, agak-agak lebih 50patah perkataan tak?? Halal je la yeaa >,<

1 comment:

Belog MTT said...

Kira halal jer yunk..HEHE esok kalau free join lagi oke? :) Thanks !