♥ King and Queen :

Thursday, June 9, 2011

Ben Ashaari buat saya SENTAP !


Sebelum tu VOTE beliau DISINI dulu okay !

Salam Ukhwah ... 

Pagi-pagi sampai opis dah sakit jantung tengok orang accident. Gedegang... akak tu kena rempuh kat belakang SCC. Uishh .. bila tiap minggu tengok accident kat area Jalan Pahang Barat nie kan, memang sure la dari elok-elok berani terus aku takut nak naik motor sendiri untuk cepat sampai ke opis =.=' ! Kalau lah kat sini ada Putra LRT kan best ~

Dah makan tak? Hari nie adalah hari tapau aku. Nasi goleng + kupang = Nescafe tarik haha! Tapi belom jamah pun lagi sebab Abg Ben pagi-pagi dah  buat aku sentap! Tengok.... BA punya pasal terus terabai sarapan pagi ku. Ala lala .. over dipagi hari ! Okay tak kesah la kalau ada blogger yang nak kata aku nie teriak lebih ke, hyper active ke, jessica alba ke (uikss tiba-tiba ;D) apa-apa pon lah kan! Yang penting setelah berabad lamanya aku dok tunggu beliau... akhirnyaaa : 


Followers ke-71 !!! Tu dia mai dahhh.... idaman kalbu mamuuu ;DD Haipppp, kalau ada termometer kat jantung nie dah tahap paling atas sampai pecah kebaboom tau ... walaupun sebenarnya kalau ikutkan BA follower ke-72. Tapi sebab aku ada pengikut halimunan kan .. so anggap jela yang ke-71 yeaa ... (halimunan pun aku tetap hargai okay..) Terima kasih banyak-banyak BA sebab sudi follow mellow blog 'cokia' aku nie yea ;)) Auwww ... aku 'sentap' tak habis lagi nie.. sure kejap lagi sarapan sambil senyum sorang-sorang ~



"..aku menulis tanpa sempadan.."

9 comments:

Belog MTT said...

Tahniah..Suka lettew~ :)

BEN ASHAARI said...

sama sama .. :)

azam said...

untung lah camni......abg ben jadi supporter.....follow

si ngokngek said...

wah~~untung bebetul(tgk tergagap terus aku)

TheMuks [SCC] said...

MTT : Sukaaaa <3

BA : okay! unspeakable dah nie .. iskhh ;))

azam : yang ditunggu-tunggu ;))

si ngokngek : sa sa melaaa hehe ;p

Mohd Zakwan said...

untungla...hehe
dah follow sini ,harap singgah blog Zakwan balik , kalau SUKA follow la ye :)

Blog Zakwan

Elih Japahar said...

Patut la jadi pilihan hati...follow awk yer :) @94..happi blogging~~

Golden Rose said...

salam kenal...singgah dr blog bro ben...tahniah cos telah menjadi pilihan bro ben...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

harith said...

follower pn x dpat trafik bnyk gok :p