♥ King and Queen :

Tuesday, June 7, 2011

Blog Saya Nak Follower!! @Segmen di Bangku Kosong



Blog Saya Nak Follower, Please!!

Salam Ukhwah Blogger ...

Pagi yang amats ceria ;) Lepas balun sesuap dua nasi goleng + nescafe tarik , SCC terus pi BW. Ternampak pula BK buat segmen. Jari ni pun apa lagi dok tergedik-gedik la nak joinnn >,< !! Kenapa SCC join segmen BK nie?? Iskhh.. nampak kan kat atas nun ....... SCC nak ramaikan follower untuk blog kudusan nie. biarlah orang nak kata mengejar follower ke .. apa ke.. yang penting ada usaha demi memantopp kan diri dalam dunia blogging nie kan?? Yang berkata tu.. biarkan lah mereka berkata .. lagi pun sebab dah ramai follower la mereka-mereka tu akan dok sebok menghentam sinis segmen-segmen blogger lain .. betoi tak?? Kepada yang sudi follow tu terima kasih banyak-banyak.. sebab secara tidak langsung anda juga dah beri ruang yang besar utk SCC terus berblogging. Tak kira siapa mereka, yg penting mereka juga tergolong dari salah seorang blogger yang ingin membantu kedatangan blogger-blogger baru kat Malaysia nie. Thanks BK sebab sentiasa cuba utk menaikkan blogger lain supaya semuanya bersatu tanpa hentam menghentam : ) 

p/s : "saya budak baru belajar...kalau salah tolong tunjukan.." 

7 comments:

effa said...

salam kenalan...;-)

Marya Hana . said...

wah semangat blogging! haha ..
gudluck eyqa..

TheMuks [SCC] said...

Effa : Salam .. Tenkiu ;))

Marya : Iskhh .. sah0tt segmen2 otai la marya.. puk k0e kang ;p haha .. nway, tengs ~

bibirmerah said...

he3,,..dri segment yg sama...:D

http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

Shiela Firdaus said...

thanks pink carpet ♥♥

irah-aku.ummi said...

Salam kenal...
dah jd follower :)

hasrul hassan said...

Salam.
Ye .. perlukan follower utk motivasi diri memantapkan blog. Follower ramai tak bererti hebat. :)