♥ King and Queen :

Monday, July 4, 2011

Sekali Lagi ... Cinta Itu Milik Kita !

Salam Ukhwah...

Auw..Auw! Tergeletis sebab teringat part Lisa teringat zaman sekolah dia and Sam! Iskhh .. secocok la dorang tapi sayang .. abe yus dah sambar dulu , Sam pon dah berpunya kan .. Jalan cerita memang biasa tapi aku suka sebab pelakon dia okay .. Sebenarnya okay jea cerita tu, standard cerita melayu laa kan? Apa yang korang cuba fikirkan? Kalau ada adegan molot-molot, naked-naked sure korang nak kata .. "Wow!!! cerita nie terbaekkk dari ladang bebeh !! " gitu ?? Iya.. aku paham lerr maksud korang nak kan cerita kita setanding cerita antarabangsa kan .. tapi agak la derr .. kalau Malaysia nie tak ada adat confirm semua cerita Finas luluskan.. Tak payah dah buang duit beli penapis kat kedai dua hengget dek kerana nak menapis adegan kebaboom pengarah kita yg sedaya upaya cuba nak ikot rentak korang.. yg terlalu antarabangsaaa tuuu ~




Okay berbalik pada tajuk.. Mulanya aku plan nak skip je cerita nie sebab nak repeat T3 2D punya.. 3D dah tgok kan.. MKA tak puas dia nak gak tgok yg biasa katanya.. So, dengan penuh hampa aku decide tunggu Astro First jea lah ;'( Eheh! Tup2 malam tadi dapat gak melaksanakan nyaa ..


Alololooo... tomey betul la dorang bertiga nie! Ramai yang kata tak best n tak payah tengok.. bagi aku okay jea.. selagi dia romantik, kelakar, n berjaya buat aku nanges (blushing!) .. maknanya cerita tu best! Hehehe.. 1st time gak MKA kata dia hampir sedih.. Hahahaaaa!! Sebagai laki laa, dia kata sedih kott daripada elok2 normal, tetiba datang dugaan macam tu. Terus jadi kanak-kanak sapa tak sedih .. Hurmm, pandai dia letak diri dia kat situasi Arman tu yeaa ;)) Pandangan orang kita kena terima ... Tapi watak lisa kali nie macam terlalu banyak sangat menjerit kott ?? Braderr Sam anda tetap terbaekk ~


p/s: tgok disebalik tabir dia.. Mia kata sebenarnya dia maluu sngat kena berlakon dengan abg sam ~,~ !

2 comments:

Green Apple said...

cutenya...
lisa & mia...

TheMuks [SCC] said...

Kann .. suka dgr suara dua2 nie ^_^!