♥ King and Queen :

Tuesday, June 28, 2011

Nikmat Skandal Dengan Laki Orang : Aku Dah Rasa !

Pinjam doodle dia nie -> KLIK !

Satu Malam menikmati apa rasa jadi skandal laki orang ! Best lah .. aku rasa hebat ! Pertama kali cuba, serius seronok! Nak itu, ini semua dapat. Bercuti fly fly sana sini ?? Iskhh .. apa la sangat ! Gesel-gesel manja sikit sure ditunaikan. Servis ? Tak termasuk dalam terma dan syarat .. solli ! Cuma curahkan sikit kasih sayang dan perhatian .. search ayat-ayat pujangga kat Abang Google kasi hantar kat si dia. Confirmm cairrr! Lepas cair mintak la emas belian tembaga. Lepas tu pegi pajak kat Ar-Rahnu kasi beranak sampai lebam. SmartPhone ? Tablet ? Iskhh .. penuh la poket kiri kanan atas bawah. Kalau nak lagi kaya kena kasi servis. Aku tak payah kasi sebab kasih sayang yang haram jadah tak ikhlas nie pon dah mampu buat si dia jatuh masuk gaunggg ! Siottt ... kaki sakit kena jentik !! Amenda laa mama nie memang tak reti ke kejot aku lemah lembut ?? Potong stimmmm ^_^ !


P/s : Mimpi yang sunpah macam bodoh ! iskhh .. tak mo lah kasi mimpi cam gitu lagi .. seramm aku ~ 

6 comments:

Sharif Dez said...

Moga dijauhkan. Jangan jadi kenyataan.

blog sharifdez

TheMuks [SCC] said...

Yup2 .. Amin! Seriauu jea ! 22 tahun hidup 1st time mimpi mcm tu .. maybe terbawak2 kesah member kott .. Huu ~

MARIA LIZA said...

takyah le skandal2 dgn laki orang ni...

TheMuks [SCC] said...

Haha.. org xdek akal jea yg skandal ngan laki org .. baik carik laki yg 'halal' kann : )

fifianggun said...

tak baik kacau rumahtangga orang kan

TheMuks [SCC] said...

Yup.. pegi laa bina rumah tangga sendiri ekk .. kalau dh kaya sangat bina lak eskulatorrr ^_^ !