♥ King and Queen :

Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Macam biasa! Penat dah ulang, mau juin?
Klik header Beben kat atas nie yaa, TERIMA KASIH ^_^ 

"..Yup! memang teringin sangat dikritik dengan sesuatu yg membina sebab ... blog aku macam kusam masam and entri tak pernah hot kebaboom?? Tak kreatif ekk?? Ntah laa.. tapi aku cuba dan cuba taw! Sampai satu masa rasa bengang jea bila idea macam dah tenggelam -__- ! Sila KRITIK dengan hati yang bentuk LOVE! Dada yang BIDANG dan perut yang 6PAX ! Eheh .. pukul canang tanpa carutan yea SEKIAN! ^_^"

12 comments:

FareezVanFillers said...

salam nak komen sket..heheheheheh
entry menarik2 funny..hehehehehh simple but nice...heheheh kalo de mase komen lah blog saye ye..hehehehehhe
http://fareezvanfillers.blogspot.com

azam said...

kira dah ok ni....cuma kalau lebih byk entri lebih menarik kot

Edy Ramanov said...

tulisan besarkan skit. senang nak baca

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

faridah nazurah said...

blog ni ringan sgt. so memang senang nak bukak. tapi susunan kat sidebar tu macam serabut lah dear. nanti kemaskan ye. sorry tau kalau terlebih komen. jom singgah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

TheMuks [SCC] said...

Terima Kasih Bloggers ;)
Turn SCC puleks terjah korang yea ^_^

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

hallluu.

takde bende nak kritik pun.everythings look ok to me yaww.

jemput kritik blog i pulak ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

live traffic feed xpayah letak oke kot ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Feedjit tu x perlu. =D

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!cf dtg...blog ni ok je..nampak sgt xtau kritik kan..haha..dah cantik la ni..follow sini..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html