♥ King and Queen :

Friday, July 15, 2011

Berhenti Agung kan Blogger Popular !

Salam Ukhwah..

dan salam jumaat bloggers dan readers. Hujan still mencurah kat bumi ni dari pagi tadi. Badan si montel ni pun makin malas nak bangun tadi. Tak tau laa kenapa tetiba tak sabar sabar nak blogging pagi Jumaat ni eh? Sampaikan sarapan pon ditapau ; ) Korang sehat kan? Harap hari ni lebih bermakna dari hari sebelumnya~

SCC sendiri pon tak nampak tang mana yang salah sangat kat mata orang tu bila kita teruja dengan blogger idol kita? Mana weii salahnya? Bukan ke sama je dengan korang yang keji sangat dengan dunia blog neh? Even korang bujet bujet rakyat jelata yang mulia pong, korang pon dok sebok gak memuja artis artis pujaan sanubari korang kan? So, apa bezanya dengan kitorang yang pilih blogging sebagai salah satu pelengkap hidup nie? Bila dah blogging sure laa akan adanya sifu dan tonggaa kan? (herkk! menyimpang ;p) korang plak dok puja artis bagai nak rak tapi tak dapat apa apa respon pon ek? Tapi sokay laa sebab tu salah satu dari minat korang kan. So, tak perlu la nak pertikaikan kenapa aku,dia dan mereka sukaaa sangat-sangat sukaa bila ada blogger fofuler dok usha entri kitorang, follow kitorang n siap terpilih segmen @ contest mereka lagi. Seronokkk beb bila mereka yang korang jadikan inspirasi bagi balik respon yang menandakan mereka NAMPAK korang and HARGAI korang ohkaiii : ) Cuba masuk and rasa apa itu blogging baru lah korang faham yg kitorang tak ada pelikk dan beza nya dengan dunia korang yg bujekk cool and universal habess tu yoo ; D Tak nak? Tak paksa la duuu! ^_^

Yap! Aku agung kan (erti kata lain : Kagumi ) mereka sebab mereka bagi aku info and buatkan masa lapang aku terisi dengan jayanya so what?!! Kuikuikui..over la kau mok ; p Meh klik mereka yang aku agungi/kagumi (ada batasnya, apa pun yang kat ATAS tu lah yg MAHA AGUNG okay..)  :



**Pegi view blog mereka and sure korang akan tahu apa and kenapa mereka itu kami kagumi okay :)
Silap silap korang pun banyak dapat pengetahui yang selama ni korang tak pernah tahu pon .. Insya-Allah ~ 

4 comments:

BeloG MTT said...

Nice entri babe ! :)

TheMuks [SCC] said...

eheh! tengs ;)

Lulu Caldina said...

wah terharu.. sob sob *lap hingus

TheMuks [SCC] said...

Eheh .. Lulu xmo leleh nanti tak comeii ^_^