♥ King and Queen :

Tuesday, July 5, 2011

Bila Blog Walking je mesti nak Follow Blog orang !


Salam Petang Bloggers,

Sementara tunggu masa nak beransur pulang kan, luangkan ia dengan blog walking hehe ;D Tapi kan kenapa tiap kali BW je kebanyakan nya cuma sempat follow jea blog orang tu ek?? Rajin kan lah jari jemari comel lotey dan gagah perkasa korang jugee. Tak susah, tekan tekan je kan ?? ;D Yang dah confirm dilabel blogger tegar a.k.a blogger fofuler tu lain laa.. moh le support blogger newbie yang semakin galak tumbuh bak cendawan tu .. (termasuk lerr SCC ;p) Bukan paksaan okay! Selagi yang add @ follow SCC kat mana-mana laman sosial milik SCC tu merupakan seorang blogger.. sure anda akan di approved ! Ngehehe ^_^ !! (ayat dah makin ke lautt dah tu ;p) Mahap la ye sebab susunan ayat dah macam orang mabuk ;D mata dah juleng dok ngadap lappy ~,~ ! Kat Side bar belah kanan nun ---> ada laman sosial milik themuks [SCC] ; ))
Sila klik tanpa sebarang rengusan dan ngumpatan hehehe.. Salam Silaturahim ~

4 comments:

ZIPPO MILLER said...

uit...cam sokong jek pendapat ni

i'm ezza haniza said...

hahaha! macam2

Green Apple said...

dah klik button follow... hehe

TheMuks [SCC] said...

; )