♥ King and Queen :

Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI : AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU !

Sempat lagi kan ? Eheh ^_^ 

Dah lama gila tak tukar bloglist kan? Ada gak satu dua bloglist SCC 
yg macam dah senyap terus eakk?? Blog nie bukan lah blog terhebakk bak kata MTT
dan tidak mungkin tergolong dalam blog fofuler wokeh! Tapi mcm Lulu Caldina cakap laa..
Bloglist penting setiap kali nak pegi blogwalking ! Apa pun mesti dok terjah Bloglist dulu ..

Jom ! Bertukarrr  ^__^ 

17 comments:

BeloG MTT said...

Kamu dah sememangnya ada dalam list sweety blogger la yunk.. :)

SoLy SoLicious said...

singgah dr segmen BA

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

tiqa ramlan said...

tiqa setuju nak tukar link dengan awk ! Thanks sudi jengah tiqa.. ^^

http://tiqaramlan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

H.J said...

nak join jgak..blh bg respon??

http://ubibadok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Ecah Ecot said...

ecah msukkan dlm list family n friend yee..thanks

Lulu Caldina said...

Blog ni dah ada dalam bloglist Lulu-Pages ;)

H.J said...

okeh..set

TheMuks [SCC] said...

Tenkiu Lulu ;))

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)