♥ King and Queen :

Thursday, July 28, 2011

Kalau datang bulan boleh warna kuku okay!


Salam Ukhwah .. (itu trademark SCC sila jgn muak ^_^)

Macam macam perangaii la kan.. sebelum tu! Hokeh, aku tau aku pong tak sesempurna muslimah lain dan tak se ayu Hana Tajima ^.^ ! Sekadar berkongsi and mintak pendapat korang jerr .. Ada rakan pesbuk cakap pasal muslimah yang bertudung zaman sekarang.. 1st time ternampak ladies berlitup sopan tapi kuku beliau terhias indah dengan warna yang menarik lagi tertarik wahh gituu ! Dulu aku ada gak tegur kawan kpd kawan aku punya kawan.. tapi aku tenggo sendiri bila dia kata colour hitam yang lekat kat kuku dia tu cuma inai bukan pewarna kuku sebenar.. Sumpah aku tak pernah la pakai inai mcm tu walaupun aku tau memang wujud inai colour hitam tu .. maybe dorang perap inai tu 2 3 hari sampai menghasilkan colour yg hangus rentung la kott ?? Ntah try agak jerr ~,~ ! Aku tak suka pakai inai sebab aku rasa macam ... "herkkkk" kehkeh ;D tak minat maaf! Pengilat/pewarna kuku lagi lah aku tak suka bukan sebab poyo gedegang hokeh! Aku suka jea tengok amoy2 tu pakai colour macam macam tambah lagi dengan hiasan bunga bunga la, bintang bintang laa.. shantekk! Tapi aku tamo disebabkan bau benda alah tu yg macam bau minyak kereta  kat petrol pam tu haa .. haihhh migraine aku tahu! Tapi memang ada jea muslimah bertudung litup yg pakai pewarna kuku yg seiring ikut colour kasut, baju n tudung mereka ???

**Komen aku : zZzZzZz -__- takott nak bagi komen! Balik tido boleyyy tak ^_^ !

3 comments:

ndiana said...

blog walking!

TheMuks [SCC] said...

Haippp... yana ke?? Wah dh pandai bw sekarang ;)

farah hanim said...

hehe..biasa la tu
trend zaman skrg..kalo litup2 pon dorg still nak bergye.tp de hadnye kan2 ^_^