♥ King and Queen :

Monday, October 10, 2011

Tegur lah ...

Salam Ukhwah ...

A : Jogging la gemok ! Gemok sangat tau tak dah boleh boleh dah diet !
B : Eh makan banyak sikit la ! Kuros sangat! Pakai apa semua jatuh! Longgar! Reti tak!
C : Jangan terkinja-kinja sangat boleh tak! Macam perempuan hape je!
D : Kau nie bercakap tu logik laa sikit ! Macam orang bodoh je !
E : Jangan beli macam nie la ! Nampak sangat benda murah !

Pernah mengalami tak? Sound system macam filem seram kan? Rasa nak terajang je bila kena herdik macam tu..  Agak-agak touching tak kena tegur macam tu? Gile.. ayam pakdon je tak tau terasa kalau kena macam tu dol ! Sedih menyelubungi tak terkata bila kena sound sebegitu rupa ya dak?? Tapi tu lah kawan.. Ada ke kawan yang korang kenal sejam lepas tetiba cakap kat korang macam tu? Sure ada kan.. tapi respon yang korang bagi haruslahh unfriend kau terus dari depan mata aku asbestos bethol! Kann =D 

Susah.. nak terasa lebih lebih pun tak boleh jugak .. Sebab 99.9% daripada apa yang kawan tegur tu betul cuma cara teguran jerr yang macam seru kayu jati lekat kat mulut naaa .. tersirappp! Nak tak nak terpaksa buat muka kiut begini ^_^ ! Aduyaiiii kawan ~ 

Shiro pon setuju !

- Yg pasti segala dialog kat atas tu memang curik dialog kawan kawan hahahaha ... Larikkkkkkk !!! 

Psst Psst .. sesambil tu jom follow mellow si kecil molekk  nie ehh :

Klik headers Pinky tu utk ke blog beliau = )

2 comments:

azam said...

hehehe...kena camni, balas balik...confirm

TheMuks [SCC] said...

kalau yang dah memang rapat tu nak balas balik malas sebab lagi merebak & jadi gaduh nanti.. macam macam kan =D