♥ King and Queen :

Monday, October 17, 2011

Hutang budi, Bayar Body .. Boleh??

Salam Ukhwah...

TL twitter aku penuh dengan Monday Blues. Asal monday je ngantuk. Asal monday je kepala hotak dah melayang pikir katil kat rumah. Asal monday je moody. Apesal ??!! Dulu kat Kem PLKN hari minggu adalah hari Jumaat & Sabtu. Kelate kan.. so hari blues kami adalah Sunday Blues ekekek.. So Monday tu bagi kami biasa jek..

Kenapa cerita pasal Monday? Apa kena mengena dengan title entry? Saja memulakan permulaan kata dengan sesuatu yang entah hapa hapa. Barulah annoying ye dak? Haha ^_^ ! Blog aku kan penuh dengan entry annoying?? Ada orang benci, tapi sebok klik. Kau sekodeng diam diam kau ingat kau paparazi amerika? Pastu budget orang cerita pasal kau? Gelimatt !

Pernah alami tak : Bila kita terhutang budi kat seseorang tu, Sure kita akan rasa macam nak turuti je segala kehendak dia. Sebab takot kena label 'lupa daratan' @ 'kacang lupakan kulit' ! Hati sakit bagai nak gila pon senyum je sebab hutang budi punya pasal. Memang kena macam tu ke? Herdik suka hati, marah suka hati, maki suka hati. Macam tu?? Jawapan aku : M.A.N.U.S.I.A =.=' Ke nak aku bayar dengan BODY? Body aku macam bola bowling mau??? !!!

Kenapa entry nie wujud? Sebab aku rasa nak marah ! Kenapa lepas kat blog? Sebab blog aku bukan blog kau ! Entry nie bukan utk kau.. entry nie utk kera .. kera yang berlagak. kera yang lupa asal usul ! kera yang tak pernah nampak cacat kat diri sendiri ! kera yang !@#$%^&* lantakk kau ~

2 comments:

amy syifa said...

tak suka kan..gara2 dah temkn budi dia,kite asyik kena dgr ckp dia je.. klu tak dia kate kite derhaka plak. hurmm.manusia!

TheMuks [SCC] said...

agreed !! Kalau beria berbudi tapi mengungkit dalam diam sama dengan ?? Hurmm MANUSIA~