♥ King and Queen :

Wednesday, August 17, 2011

Wednesday : Iftar makanan cina ?? Boleh ke??


Pak Ya Terbaikkk Okay Yummsyyy !!
Try buka kat sini korang sure berbaloiii .. area Desa Pandan/Kg.Pandan mcm tu laa ^_^


Tiram masak apa pon tak tau lerr --'
Yang nie memang sumpah aku tak leh telan .. herkkk !


Okayy, siakap nie sangat layann! 
Tapi siakap masak apa?? Ntah aku tak ingat lerr ;))


Daging nie sangat lembutt okeh yummss!
Tapi we all tak expect pon ada potaiii --' 


Ini ayam ! Rasa dia likat dan melekat kat tekak hoyehh !
Rempah yang syiokkk --'


Sotong gergasi yeahh! Our fav menu hokeh..
Perghhh.. sotong masak butter + kuning telur asin dicincang haluss!
Ouchh .. tak puass hokehh !


**Act, banyak lagi makanan tapi tak sempat snap dah Azan Berbuka! So, santappp lerr ^_^
Jgn lupa cuba try test tau.. Masakan Cina Muslim laa jgn risauu hehe ~ 

2 comments:

Ecah Ecot said...

nmpk sedap!

TheMuks [SCC] said...

sangatt sedapp .. haruss cuba ^_^