♥ King and Queen :

Tuesday, August 2, 2011

Hari Pertama Berbuka .. Hampeh !

Salam Ukhwah,

macam biasa la bila ramadhan datang kan. Bile dah pukul 3pm tu mula lah nak tergeliat sana sini. Mata plak asyik jeling jam. Cehh, mentang mentang balik awal. Dalam kepala otak macam2 juadah pikir. Kemain la tak sabar nak pergi terjah pasar juadah yang ada. haihhh~

Sampai rumah jadi anak mithali la.. masak nasi, masak air, susun pingan n cawan atas meja.. lepas tu tunggu member hangkut pergi pasar juadah.. Jem punya pasal kitorang sampai sana pukul 6 lebih -__-! Lauk pauk dah habes, kuih muih pon habes.. tapi kat sana punya pasar juadah tak banyak kuih and air.. asal?
Dengan perasaan hampa aku pon redah jea la mana mana kedai air.. yelah takut tak sempat sampai rumah boleh buka dalam kete kan ..



Haikkk??? Macam tu pon ada ke?? Iskhh.. buatnya kena buka dalam kete dah naya kena teguk air payau xdek gula laa bang.. Hampess bethol laa =.=' ! Tu lah 1st time aku kena macam tu, tapi yg best nya bukan kedai dia jea.. dekat 2 3 kedai jugak laa yg xdek gula.. Apakah??


**ingatkan sebab gula habis ke rupanya itu salah satu trand baru katanyaa.. alahaiii~ 

5 comments:

~syue syada~ said...

erk! trend apekah ???

sebaek x penah jumpa lg.haha

i'm ezza haniza said...

huiiiiiiii......apakah air gula takde ? harga sama jugak ke dengan air biasa ?kuang asammm

TheMuks [SCC] said...

Hahaha..kann?? konon budget 2011 lateww..cehh harga sama jea plak tu ~,~

ndiana said...

yka, nx time kalu ko kuar, bawak bekal gula isi dlm tupperware siap²! :)

TheMuks [SCC] said...

Hahaha.. kau bengong kan yanot! Pastu aku buat muka paling slumber tolong bancuh gula kat situ ;D