♥ King and Queen :

Tuesday, August 2, 2011

Perlakuan Keji DiBulan Ramadhan : Tol Kajang !


Salam Ukhwah..

Nampak tak apa yg mamat tu buat? Kejadian nie baru je jadi and mangsa dalam kereta tu 1 of my auntie dgn kawan dia. Kalau tak silap kat tol kajang laa dia kena mcm nie.. Mamat tu tak puas hati sebab kawan auntie aku tak nak bagi chance dia potong que then sampai jea dekat lorong tol mamat tu keluar sambil tumbok2 and pijak2 kereta kawan auntie aku tu sampai kemek habissss.. Mulia nya kelakuan dia bulan ramadhan nie kan! Tapi bila dia nampak jea auntie aku amek fon nak call polis dia belah! Sayang.. sebab panic kan, dorang tak sempat amik nom plat kereta.. tapi sampai laa nie auntie aku ingat lagi muka jahat mamat tu! Nasib ada cctv so ada la bukti kan .. Orang tol buat apa jadi macam tu?? Aku pong xtau ....


**mentang-mentanglah yg ada dalam kereta tu perempuan jea, berani lah kauu! Cuba Abg Ben yg gagah perkasa mau cuakkk dia hehe ^_^

5 comments:

BeloG MTT said...

Ishh kureng asam jerok mangga betol..Kalau MTT la dah lama laki tu kena hempok dengan lock stereng ! =..='

Mr.Baiz said...

amboi persona elegance dipijak-pijak jer..kurang asam betul

cik najihah said...

walamak..
melampau ni

PeRmAtA bIrU said...

wah... siuman kah orang itu??? adoi... dasyat sungguh dia...

TheMuks [SCC] said...

Kann .. sangat biadap! bila org buat fon call tau pulak dia takot.. auntie SCC cakap aksi drastik dia tu sampaikan pekerja tol pon mcm terkedu -__-! Habess kemek ~