♥ King and Queen :

Wednesday, August 10, 2011

Gejala FB : Kau Bangga ke Update Yg Kau Tak Puasa ?!!



Salam Ukhwah ...

Tajuk entri macam biadap eh ? Hari nie batul betul sehari suntuk aku melangok dok BW and kejap kejap switch ke FB puleks.. Dari pagi tadi dorang dok update yang dorang tak puasa.. Mula-mula gelak2 la jugak .. tapi pelik la gak sampai laa nie pon ada je lagi manusia yang lain plak seronok dok hingar satu daerah pesbuk yg dia tak puase weii .. aishh! Perempuan sebab peyed .. yg laki kott paling ramai update ajak kawan kawan lunch laa.. bila kawan tu pekik kat status dia : "Woiii!! tak posee !!" dia pulak membalas pesanan tersebut .. "Alaa..biasa laa..haha nak ke meh la dtg rumah clear !" : ) - Good !

**Kalau aku jd kawan dia aku balas mcm nie "Boleh2 lokasi??" (pastu pegi report jabatan agama islam..cayalahh) ;p

**Member aku baru balik Bandung .. yg peyed nie mintak supir stop kat kepci nak tapau balik hotel.. tapi Bandung gile rengg, boleh makan kat situ even bulan pose pun okee! walaweyy, tak dek halangan duu..gile ! 

3 comments:

Muhamad Zaki khairul said...

haa tu lahh pasal. tak malu bebenor. haha.

TheMuks [SCC] said...

Kann .. sorry yea bukan nak jatuhkan kaum Adam.. tapi mcm tak best la kot kalau asyik dok show off yg dorang tak pose kan : )

My Name is Mar said...

Ho-ho-ho
Sabar.. Sabar..