♥ King and Queen :

Monday, August 22, 2011

Geram kan bila berhadapan dengan orang macam nie ..

Orang yang terlalu tinggi level of confidence dia plus orang yang terasa diri dia dah habes bagus. Walhal tak bagus mana pun. Bangang ada! Rasa nak tekan caps lock demi menaip nama penuh dia kat sini biar dia tak payah susah susah terasa. Sebab orang yang diwarwar kan disini sememangnya engkau okay? Mana taknya nak orang saja yang dok paham ke'emo'an dan sawan gila babi dia tu! (malas nak cover sakit hati) dia ingat dia baby ke apa? kepala hotak dia je orang kena angguk and follow. Tang orang lain cakap semua salah macam tu? Hanggok kau! Malas nak hadap mulut makcik makcik kau yang memang bujekk betul sentiasa. So, entri bodoh nie untuk engkau ya perempuan hambikk ! Semua orang kau nak benci, semua orang kau nak caci, burok la, gemok la, miskin la.. Gile teruk la weii bila 'orang yang tak sempurna' mengutuk 'orang yang tak sempurna' jugak? What the !@#$%^&* haihhh --' sangat sangat meluat dengan kau sekarang okay ! Tak bagus mana pun kau nie weii ingat tu je..

  • Konon dia paling pandaii lah - Herkkk !
  • Apa orang cantek ada, kau pun nak, tolong lah - dorang tu cantek okay! 
  • Bila bercakap nak dia je paling betul !
  • Bila mengata orang bajek bajek kau tu Model huh - padahal !
  • Tang orang mengata dia nak emo bagai nak gile - meninggal lah ~
  • Wajah gadis desa yang lupa daratan okay .. 
  • Makin la naik geli la tengok ko samdolll - blah boleh?



**dapat tumbok muka kau sekali pon dah cukup buat loya aku hilang serta merta okay !

4 comments:

cik Ida said...

uiks!! bawak bersabar dear... ujian bulan ramadhan tu.. :)

Ecah Ecot said...

sbr..jgn tmbuk2...huhu

cik najihah said...

opss...angin tu heee
x pe senyum

ain1914 said...

huih... marah betul tu...