♥ King and Queen :

Monday, August 1, 2011

#3 Ramadhan : Entri keLautan dalam tidak bertepian !

Salam Ukhwah..

Dua entri sebelum nie cuma di copy/paste untuk dijadikan satu perkongsian even aku tau lerr semuanya dah terra belaka yea dak?? Hehh, berlagak bebenorr ;) So entri ke-3 utk hari nie ku gagah kan mata nie utk menaip yeahh! Cett la kau muks, padahal mata terkebil-kebil kapla dok pinar twinkle twinkle little star dek penangan ikan siakap 3 rasa mama sahur tadi.. perghhh, kemain menu sahur mcm buka kann? Sila salahkan mama saya yerr beliau mungkin teruja 1st puasa hekhek ...




Dah dah .. jom cerita pasal target Raya tahun nie yg sememangnya keLaut habess isk isk ! 

Target aku raya nie nak la ada banyak sikit baju kurung memandang aku mmg kekurangan baju kurung kan.. nak laa tempah kat Auntie Kimme pastu jahit sendiri macam macam manik kat baju sendiri tu kann.. last2 butik tu dah tak hambek tempahan ;( jadi secara tidak langsung cita2 aku nak memanik kan baju raya ku terkandas kat tengah pulau .. - ke laut ~

Target kedua nak la gantung benda baru dan sedikit branded kat bahu yg ala - ala pemain ragbi nie kan.. memang sangat sangat menginginkannya nak nak gaji sendiri fuhh mau tak gumbiraa ..
tapi stil jugak.. - ke laut ~


Yeahhh... target paling sipi-sipi dah diyakini mudah dilaksanakan haruslah nak beraya dengan smartphone baru idaman kalbu kan.. So boleh la aku dok ngupdate selalu mcm dorang dorang haha.. sahur makan apa, check-in bazaar ramadhan laa, sampaikan check-in masuk masjid pi tunai tarawih pon dorang sempat gak update.. funny kan?? So boleh la juinn mereka klau ada smartphone .. lagi layann nk raya kan.. 
tapi masih jugee... - ke laut ~


**kalau dah semua ke laut mane nya yg nak ke darat ntah ?? Alaaaa ~,~

2 comments:

Dududu said...

haishh sume ke laut >.<

TheMuks [SCC] said...

tu laa pasal sebab budget lari la awak ;)