♥ King and Queen :

Monday, May 9, 2011

TheMuks teringin 'disinggahi' plus 'diikuti' oleh Ben Ashaari dan Bangku Kosong !

Salam Ukhwah Bloggers sekalian ...

Brupp! Alhamdulillah ... baru lepas layan nasi goleng mama yg di isi penuh satu bekal cap Wall's Mini (free gift,hehe!) patut la lengan dan peyot makin maju kehadapan! Iskhh .. burok2! Baru turun 3kg tak kan tak nak teruskan lagi muks?? Cehhh ...

***sila abaikan iklan syok sendiri di atas***

Tiap pagi lepas update report kat Boss sure themuks akan bukak blog untuk mengambil tahu + membusy body kan diri dengan entri-entri baru para blogger yang themuks ikuti : ) kadang-kadang tu tak perlu dok beli surat khabar lagi dah tau.. sebab info and news yang di update dah cukup padat. Zuppp ... masuk dalam kepala otak nie haa.. Hee~

Bila dah kaki blog walking tu sure lah mata nie keje la nak nyinggah kat blogger2 yang tengah dok lompat katak keriangan sebab blog dorang di jenguk oleh Abg Ben yg gagah tu ! (huh! jeles bethol!) Paling geram bila Abg Ben buat entri pasal blog mereka2 tu (-_-) iskhh .. dapat tips lagi tu ! Nyampah lahhh .... 



Themuks nie pon masih baru tapi jiwa raga nie haa still nak gak semaju dan segagah Abg Ben berblogging tau : ) tak ada lah sampai nak cantass Abg Ben plak kan .. hehe! Siapa lah daku nak mencantass beliau .. Idol adalah sumber inspirasi bukan rumput kering utk dicantass okey : ) 




Selain beliau themuks gak suka layan entri-entri dan tips bernas Abg Hasrul Hassan tu. Tak kenal?? iskhh biar bethol?? Alaa yang bangku dia tak pernah diduduki tu.. Sape berani duduk kat bangku dia angkat kening?? Beranii?? Nah klik sini then pi takhluk Bangku Kosong milik beliau : ) Themuks tak berani .. hehe! Abg Hasrul gurau yeaa ~


Akhir kata disertai dengan muka kesian (haha) :

*Abang2 Idol ku .. moh le singgah blog kite .. sudilah2 follow nak lompat katak gak macam mereka2 tu ..Huwaaa ~



2 comments:

hasrul hassan said...

Terima kasih atas penghargaan ini. Ben pun akan setuju gak.

untuk info, saya dan ben sebaya ... :)

TheMuks said...

Abg Hasrul !! Wahh .. tq tq ; )
Adoii .. xleh stop senyum neh ...
Abg Ben & Abg Hasrul , dua2 cool ~