♥ King and Queen :

Thursday, May 19, 2011

ANDAI KEKASIHKU DIKEBAS ORANG ! BEN ASHAARI KATA LA ..

Jom Join Segmen Abg Ben! Klik Sini okay!

SCC pertama kali join segmen Abg Ben weii fuhh ! Itu pon setelah tersyiokk tgok 
MTT selalu join ; ) Check it out :

Hurmm .. baru-baru jugak lah terjadi! Iskhh .. memang rasa macam nak maki tak cukup air liur je rasa. Bagai nak gila jauhkan hp dia dari SCC sebab takut terkantuii kann? Akhirnya.. sepandai-pandai tupai dok lompat-lompat, tak dapat gak masuk sukan komenwel .. huh! Siap save nama kat phone tu dari nama AYU bertukar kpd KAYU?? Hamboii .. ingat SCC nie kurang pandai ke hah (abg ben tak kasi carot ;D) 

Sedap-sedap jea nak rampas kekasih orang (ececehhh) rasa mcm nak jumpa wanita itu then jentik dua tiga ketul taik hidung gajah nie kat anak tekak dia .. haishhh! Tapi kalauuu lahhh ... hakikatnya bila difikirkan balik tak payah la mcm tu kan kan.. bukan nya kacak pon Encik Boifie tu haa ;D Lagi pun tak mahu berebut lelaki aihh .. Mama kata tak manisss ; ) Tapi incik boifie tu mmg hadap jela muka jeruk busokk SCC dalam dua tiga minggu nie yea !! 


Habiss Dah! Bubbye~

4 comments:

Belog MTT said...

Weeeee~ mari beramai ramai join... Hehe :)

TheMuks [SCC] said...

MTT : Yaayy!! Ayuh .. ku tertarik juga utk join .. hehe semua disebabkan MTT .. TQ sahabat! Hahah ; )

mas saari said...

salam singgah n follow blog kamu yg comel!

geram je kan bila tgk perempuan yg sanggup kebas kekasih org ni..

Rai said...

sampai Kayu jadinya..lupakan jela boifie macam tu..kalau masa sekarang ni pun dia tak boleh nak hadap kita sorg je..bila da kawen nanti lagi la..

Ourkizuna desu