♥ King and Queen :

Wednesday, May 18, 2011

" Saya maafkan awak wahai wanita.."

Salam Ukhwah kpd blogger dan bukan blogger : )


:: iklan kejap ::

Nak kupas sikit pasal mentaliti 'remaja' yang dah hampir ke alam 'wanita' neh. Dulu awak diciptakan kurang sempurna dan kurang kecerdikan. (Istigfar..niat masih suci murni okay) sekarang pula awak dinaik tarafkan menjadi hampir sempurna (mungkin..) dan semakin celik! So, apa lah salahnya kalau awak bersyukur dan mendoakan supaya saudara-saudari keliling awak nie jugak akan dikurniakan kenikmatan dunia macam awak? Kann .. tak salah kan? daripada awak dok tegur sinis pasal life orang buat apa wahai wanita?? Ce bayangkan kalau apa yang awak ada sekarang akan ditarik balik esok?? Sedih kan.. walaupun apa yang kita miliki sekarang hanya bersifat sementara.. tapi kita still boleh ucap syukur dengan harapan kurniaan-Nya akan lebih bertambah ke atas diri kita.. kann?? nak kata sedih tu tidak lah .. even ditegur dengan cara yang sipi-sipi biadap kann .. tapi saya still boleh kata " Saya maafkan awak wahai wanita.." = ) Think twice ~ 

Habiss dah! Bubbye~ 

2 comments:

Belog MTT said...

Nice entri..baek nya hati themorks..hukhuk

TheMuks said...

tengs MTT : ) maafkan jelah sbb tu je yg boley buat si polan puas.. klau dilayan, kita dah bazirkan setengah dari hari kite kann ;)) so.. rugiii!!