♥ King and Queen :

Monday, May 16, 2011

Mereka Yang Aku Kagumi !

Salam Ukhwah,

Para blogger sekalian alam : ) Yaay! akhirnya blogspot dah sembuh dari koma. 
Nangis-nangis themuks tak dapat update entri tau! (nampak sangat menipu) hekhek ;D 
Nangis tu tak lah kann, tapi sangap bethol tahu?! 
Okay themuks nak sambung entri kudus minggu lepas yang 
dah tergendala disebabkan masalah kesihatan blogspot kita nie .. jum jum!

1stly themuks nak ajak korang main kagum-kagum. Nak tak?? 
Anggok kalau korang setuju >,<
Rasanya dah sampai masa themuks meluahkan hasrat hati yang terbuku neh!
 (Woahh! kau nak kaki kan mok!)
Themuks sangat-sangat lah *eksitet dok mengikuti perkembangan 
beliau-beliau yang themuks kagumi nie tahu?! Kagum dari segala aspek
 (tak termasuk dalaman laa..haishh!) dari segi segmen-segmen blog dorang, header + layout yang sememangnya profesional dan shantekk, entri-entri yang best kebaboom (walaupun ada kalanya entri dorang tu simple and seciput jea) tapii .. themuks tetap enjoy untuk meng-klik link mereka okeh : ) 

Jom check it out! (Sila klik & follow mereka. INI PAKSAAN!!) ;DD






Okay .. dah habis main kagum-kagum kan?? 
Iyap.. mereka yang themuks teruja adalah mereka SUPERWOMAN >,<
Superman pon suka jugak, tapi dah buat dah entri dorang hari tu : ) 

Habiss ! Bubbye ~


5 comments:

Belog MTT said...

Waaaa~mekasih themurks ! :) Terharu sangat sangat sangat.. :)

TheMuks said...

sama2 MTT ; ) Ngee .. belogg kamu buat kite rase nak rajin blogging okee .. tq tq !

Enna Banana said...

awak! awak buat saya rasa malu >.< awk nih! btw jangan lupa join big gathering blogger tercinta on sept tau! nak jumpa kamu and hug ketat-ketat. wink wink

TheMuks said...

Kak enna : wee.. sukanyaa! sangat2 suke entri awak tahu.. sambil baca sambil senyum2 .. hehe! Insya-Allah kita akan sampai n hug awak jugee .. Wee >,< tq tq ~

YnaaOhYnaa said...

salam.. saye baru perasan entry ini wujud.. maaf terlewat! terime kasih dear....! =) keep in touch ye.. selamat hari raya maaf zahir dan batin