♥ King and Queen :

Thursday, May 26, 2011

SUNSHINE SMILE CONTEST !!


Okay, tengah dok main City Ville kat fb tetiba MTT post something kat Wall fb SCC :

Laily Qaisyirah : kamo di tag ! ;) 

Hokeh dengan pantas nya jari gemok gebu gebam nie pon pegi selongkar belog MTT ! 

Taraaa .... SUNSHINE SMILE CONTEST !!!


Hadiah dia pon best jugak ... tu diaa ...




POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.


Tau tak apa benda nie?? Haa.. meh klik SINI utk usha hadiah contest best nie okaii ; )
Amacam geramm kan?? Grr!! MTT nie memang nak kena agaknya!! Dia selalu taw buat SCC terikut terkinja-kinja join apa-apa segmen/contest blogger handalan masa kini .. Haishhh!!
(padahal nie baru kali ke-dua dah kecoh setaman ;D)

Syarat dia pon sangat-sangat lah senang korang. Jom la ikot SCC join si MTT nie ..
Hambek sekeping gambar senyuman paling menawan korang, then tampal buat entri ..
Mudah bukann ?? ;)) Meh sama-sama kutuk pic SCC nie :


Senyummm !! (macam penyu!!) haha.. Macam Sunshine tak senyuman tu korang??
(Dushh!! Gila perah santan) Kahkahah .. Alaa biar laa ..Ashraf Jalil kata ikhlas tak ikhlas belakang cerita yang penting ceria!! Ceria ke?? Haipp ceria tau, sebab time nie SCC seronok gila dapat pelepasan pegi berjimba-jimba dengan rakan taulan.. Snap satu pic, pastu sarung hill, pastu zupppp berdesupp hilang ;D
Sorry sebab memang dari azali tak bape nak pandai senyum lebar-lebar nie >,<

Credit to : Belog MTT 


Kenapa Tag Dia :
"..sebab dia banyak pic senyuman menawan kat belogg dia taw.."

Kenapa Tag Dia :
"..sebab dia sukee bergambarr! SCC suka pic candid dia!"

Kenapa Tag Dia :
"..sebab suke jugak usha pic-pic dia yg happy go lucky.."

5 comments:

Marya Hana . said...

eyka, thanks..

weh, gudluck.. :)

dah habis ikhlas senyuman kau tu..

Ashraf Jalil said...

thanks join =D gudluck!

TheMuks [SCC] said...

@Marya : Wlcm woitt .. haha ikhlas kann?? Mcm penyuu ;DD

TheMuks [SCC] said...

@Ashraf : Sama-sama : ) cuba try test nie hehe ~

fatandproud said...

awww thanks for tag kak :)) hahaha memang rajin bergambar :DD mmm nak kena bergambar habis ni! hahaha btw lovely picture :DD thumbs-up ! ! !