♥ King and Queen :

Wednesday, March 23, 2011

Bertukarrr Yeahh !!

SEKARANG

Hye semua :) Salam Ukhwah dari Eyka,
Okep sebenarnya semalam dah bincang ngan kakak nak deco our room supaya lagi luas dan selesa (bapak poyo!) tapi betul la.. kakak pon bosan kot pattern yg sama je bilik kitorang.. Ingat before raya nak tukar colour bilik gak kot..Insya-Allh~



AKAN DATANG


Haa.. maybe buat macam nie kot?? Tapi kakak nak our katil tu tukar susunan dia jadi bentuk L ?? camner tu?? Meja computer suruh dia beli baru yang lagi simple and kecik sikit kan kan.. Haa, bijakkk~

2 comments:

ROSSABELLA said...

aunty belle rasa...lemari tu tak sesuai la tutup separuh tingkap..sbb nanti susah nak cuci tingkap..berabuk...... bila u all tukar katil tu mengadap each other...kiblat dah tengok ke sayang??? :) kalau dah..alahmdullillah...

TheMuks said...

Baru perasan comment aunty hehe .. tlah pasal .. tingkap xbole bukak aunty sbb blkng sarang burung2 merpati liar tu .. bau taik dia busukkk! Sedih betul xdpt bukak tingkap : ( sbb tu terpaksa tutup kalau boleh .. se elok2 nya ngadap ke mana eh katil ?? kiblat umah eyka ngadap ke meje yg ada lampu tu aunty... suggest2 hehe tengss ~