♥ King and Queen :

Friday, December 2, 2011

"..Yang penting saya ngak berzina sama orang, Saya berzina sama ANAK SENDIRI.."


Play dan dengar betul betul setiap butir bicara dua beranak dalam vid nie ... Subhanallah !


Salam Ukhwah & Salam Jumaat ...

Buka fb terus ter-view link nie dari status kawan. Paling malas nak play link video kalau kat fb tu. Tapi tadi rasa macam menarik. Sekali klik play....GULPPP (+_+) Kau MAK ke MANGKUK??? Tak tak bukan nak ajak mengutuk @ mengkeji. Cuma pemberitahuan, tak salah kan sharing?? Nak fikirkan dua beranak tu terang-terang lah dah salah. Tapi program tu macam mana pula? Kenapa tak terus rujuk je dorang kat jabatan agama islam indonesia ek? Mak dia ada sebut 'alhamdulillah' kan. Maknanya dorang muslim. Tak rasa jijik ke? Dunia... Dunia... ='(


#berpandukan statement anak dia macam paksa rela kan? Entahlah ... vid tu pon tahun 2009 hurmm.

5 comments:

Hans said...

tak mampu tgok habis
rasa geli pun ada
adoi
umat akhir zaman semakin menunjukkan kegilaan mereka
minta kita semua dijauhkan daripada perbuatan keji macam tu

p/s : thanks follow blog saya :-)

ct kamaliah said...

tak tahu nak cakap apa dunia zaman skang nie..macam-macam dah jadi yang tak loqik akal...

hawiz said...

eeeii..giler tol...

Asyraf Hamasaki said...

shoutbox baru tu leceh la

TheMuks [SCC] said...

leceh ke? tu laa org rasa pon mcm leceh. Nanti try tukar yang lama yerr. Thanks tegur :)