♥ King and Queen :

Friday, June 6, 2014

Alhamdulillah SAH !

Assalamualaikum.

1 Syaaban bersamaan 30 Mei 2014, Sah kawan baik sepusat sepusing aku tukar status dari tunang kepada isteri. Happy for you kakcik aka Fyza. Percintaan dia orang dari form 3 sampai umur 25 akhirnya. 

#FyzaHafizNikah #1Syaaban1435H #30Mei2014 #Barakallah 

Jenis aku memang paling liat nak join sesi reunion kenduri kahwin kawan-kawan sekolah. Bukan kera sumbang, bukan sombong bodoh dan bukan pemalas! Lebih kepada segan tak bertempat (bangangkan ;D). Perangai hape pon tak tau lah. Wedding kawan-kawan baik yg jenis boleh gelak sama-sama tak payah cover cun je yang aku berani hadirkan diri kehehe. Nak jugak sebenarnya join bila dapat jemputan tapi memang jenis perangai segan yg tak bertepian -__-" 

Even kakcik agak rushing time tu, hafiz pulak terganggu emosi sebab adik lelaki dia accident masa on the way ke masjid, masa tu suasana macam sebak-sebak belah pihak lelaki sebab adik dia gagah jugak orang pimpin masuk masjid demi tengok abang long dia di ijab qabul. (pis kali kedua aku tengok kau nangis eh! di ulangi kali kedua haha. 1st time kau nangis masa tettt.. kahkahkah) tapi Alhamdulillah segalanya berjalan lancar. Barakallah sahabat, semoga bahagia sampai syurga.. Amin! :') 

 Sahabat, dari sekolah rendah naik ke menengah. Sama-sama sampai beranak cucu ^_^ 


Sesi selfie. Sesi monopod. Sesi bullying Aya Sophea gedikkk! 



Alhamdulillah tiga-tiga kesayangan kita dah selamat jadi isteri. Tinggal turn si gemok gendut tu je haa. Dah lama sebenarnya tak tengok orang ijab qabul. Bila dah kena kahwin nie makin nervous tengok kakcik hari tu. Pengantin mana yg tak alami saat kelam-kabut, kalut, banyak songeh?? Pengantin mana habaq maii.. Risau majlis tak sempurna, risau makanan tak cukup, risau jemputan datang ke tak, serba serbi risau... Ya Allah permudahkanlah.. Amin~ 

 Sesi dgn ex-smart batch 2002-2006 (Bini org,tunangan org, girlfriend org..sekian)


Pengantin cantik & handsome hari tu. Kakcik paling lega belah dia dah settle. Esok (7/6/14) aku menyibuk lagi belah lelaki pulak. Al-kesah nya, Mama kakcik officemate aku, mak mertua kakcik (Mama Hafiz) pulak officemate ummie kita. Makanya tugas aku pulak bawak ummie datang majlis belah hafiz. 5 wedding weh esok kejung kau kena jadi driver esok!  T__T 

But first! Let me take a selfieee.. haha phuiee semua tak sedar diri!





Pose 'peace' zaman menggeletis dulu. Mengimbau kenangan katanya. Anak dara mak dara belaka! 


Annyeong~ ~

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)