♥ King and Queen :

Thursday, February 24, 2011

nu prea târziu - belum terlambat

Need You Now 
 nevoie de tine acum 
Sie müssen jetzt 
necesito ahora 
당신에게 필요한

Salam & Hai ! 

Gerammm!! nak marah semua ada!! Hishhh ...
Gile ke apa kalau nak 'hawa' je yg keje kena mngalah 'adam' !! 
Sekali sekala tu beralah la sikit, ego tu tau nak meninggi je (T_T)

♪ Picture perfect memories
Scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause
I can't fight it anymore 

1st April 2011 
Our 4th Anniversary ~,~
Tapi awak tu still jugak xnak stop semua nie ='( 
Tak rasa penat ke hari hari jumpa ada je yg nak di gaduhkan!
Bila happy tu tak pernah nak lama .. 
sedih tahu tak T_T 

♫ And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time 

Org x mo la tegang urat je tiap mase
tak nak asyik fikir -tive satu sama lain
bila dah jadi mcm nie kan jalan yg terbaik tu .......! 
tapi bila org mintak ada je alasan dia?
then mula lah dia akan berubah 
tapi semua tu tak lama ! 

♪ It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now 

Kalau tak fikir -tive,
semua salah paham xkan jadi kan  ..?? 
tak kan hidup nie langsung tak bole berkawan =,='
Owez pikir :
Org utk Dia & Dia utk Org =') 

♫ And I don't know how
I can do without
I just need you now 
♪ 

Sekarang kite same2 decide x nak selalu jumpa
supaya tak bergado or bertekak ..
(sedey nya mcm tu!)
orang hormat keputusan dia =(
Harap2 usaha kali nie akan berubah 
sampai tiba hari terindah tu yea sayang =') 
(Yay! Eyka jiwengs sudaa ;D)

♪ Can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping
In the way you did before 
 

ILoveYouIMissYouINeedYouILoveYouIMissYouINeedYouILoveYouIMissYouINeedYou

Starting now : 

Love & Fight  since 
3 Years 10 Month 3 weeks & 2 days
::Azhareyka:: 


ILoveYouIMissYouINeedYouILoveYouIMissYouINeedYouILoveYouIMissYouINeedYou

2 comments:

eqhaZIN said...

wah! 3years?
alhamdulillah.
semoga kekal hgga ke akhir hayat ;)

Azhareyka Arman said...

hehe .. tnx eqha ;) tapi bnyak jugak asam garam kan kan .. awak jugee :)

*Hey comel! Awak pengkritik pertama saya okay.. keepin'touch~